Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • barmokországa: nm (2019.01.01. 14:40) Orbánista lettem
  • nagy1a: Drága jó anyád nem tévedt fiam! Te tényleg hülye vagy!! (2018.10.17. 13:37) Hülye vagy fiam, csak nem forogsz
  • barmokországa: A moderálási alapelvek megszegése miatt 9999-12-31 23:59:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga... (2015.08.06. 14:51) A barmok országa
  • F.M.J.: Tetszett az írás, és mélyen igaz. Nekem is vannak képeim azokról a „régi” időkről. Most talán csak... (2014.12.27. 22:02) A hó evolúciója
  • F.M.J.: @annamanna: Szép hosszan kifejtetted az álláspontodat, nekem mostanság nincs ennyi időm, csupán rö... (2014.12.04. 02:52) Amiről mindenki elfeledkezik
  • Utolsó 20

2012.12.08. 14:51 _Okostojás_

Elkiskirályosítatlanítás

kiskiralyok.jpg

Erre lenne szükségünk, hisz a kiskirályosítás már nagyon beindult. Egyre-másra felbukkannak az újdonsült (önjelölt) kiskirályok.

Azon már meg sem lepődöm, ha a Kedves Vezető játszik királyosdit. Tőle már-már megszokott, hogy nyilatkozataiban mindig egyes szám első személyben fogalmaz: nem engedem, nem tűröm, azt akarom, stb. Ezért most sem lepődtem meg, hogy a parlamenti zsidózásra reagálva is imígyen válaszolt: „Ameddig ÉN ezen a helyen állok, addig Magyarországon senkit sem érhet semmilyen bántódás vagy megkülönböztetés hite, meggyőződése vagy származása miatt.” Persze itt egy kicsit elgondolkodtam. Mi lesz, ha a Kedves Vezető leül (arra gondolni sem merek, hogy megbukik, hisz az maga az Apokalipszis lenne), netán megbetegszik. Akkor ki fogja megvédeni az embereket a hitük, meggyőződésük vagy származásuk miatt? Csak nem Kiflicsücsök hercegnő, úgy, mint a magánnyugdíjakat? Ki fog két pofont kiosztani a szélsőségeseknek és hazazavarni őket? Ha történne valami a Kedves Vezetővel elszabadulna kis országunkban a pokol? Belegondolni sem merek! Inkább esténként imádkozok érte.

Ami viszont még ennél is jobban aggaszt, az az, hogy már a vazallusok is átvették a Vezér stílusát. Nem szeretném megbántani az ebtenyésztőket, de lássuk be, hogy a rivalizáló két ebtenyésztő szervezet megegyezése nem akkora fajsúlyú dolog, még ha ők is listáznak, mint a Gyöngyösi féle zsidólista. Fajsúlykülönbség ide, fajsúlykülönbség oda a kétharmad stílusa itt is megjelent. A Vidékzüllesztési államtitkár, aki mellesleg megbukott, mint leszámolóbiztos, hisz a nagy csinnadrattával bejelentett elszámolás elmaradt. Amíg még csak rágalmazni, száj tépni kellett ment a dolog, de a bizonyításokkal, elszámolásokkal már bajban volt. Lássuk a bukott leszámoló-biztos statisztikáját: Összesen 1442 ügyben indult eljárás, 110 esetről készült nyilvános összegzés, 61 feljelentés született. Jelenleg 30 ügyben nyomoznak, és hét eset jutott el jelenleg a bírósági vádemelésig. Ez eddig 0,5%-os siker, és még az sem biztos, hogy a 7 vádemelésből lesz akár egyetlen jogerős elmarasztaló ítélet is. Szóval ez az államtitkár bábáskodott az ebtenyésztők megegyezése fölött, melynek aláírása után sajtótájékoztatót tartottak.

Ezen a sajtótájékoztatón viszont nagy meglepetésre újságírók is megjelentek, akik a hivatalos procedúra után arra akartak vetemedni, hogy kérdést tegyenek fel a szervezeteknek. De nem akármilyen kérdést ám, hanem arról szerették volna faggatni a megegyező szervezeteket, hogy szerintük is pontot tesz-e a rivalizálás végére a megállapodás. Na de ezt már nem hagyhatta szó nélkül a kiskirály! Még ilyet! Fel is fortyant azonnal, és röviden helyre tette a renitens újságírót: „Szakmai kérdésekre gondoltam, hogy mondjuk hány kiskutyát szeretnének, ilyen kérdésre gondoltam, a megállapodás aláírásra került, tehát most a felekben újra felszínre hozzuk azt az érzést, hogy régen mi volt, azt nagyon szépen kérem, hogy ne, amíg ÉN vagyok a parlamenti államtitkár, jó? Köszönöm szépen.”

ÉN viszont azt gondolom, hogy végre itt az igazi rendszerváltás ideje, mert ez eddig nem történt meg. Kádár helyett van Orbánunk, pártitkárok helyett meg, Budaink, Lázárunk, stb. Semmi sem változott. Ezek a vazallusok azt hiszik, ők az új pártitkárok és tanácselnökök, ezért azt csinálnak, amit akarnak. Azt hiszik élet-halál urai és úgy is viselkednek. Ideje lenne megtanítani nekik, hogy mekkorát tévednek. Ideje lenne az eszükbe vésni, hogy nem azért vannak ők a helyükön, hogy azt csináljuk, amit ők akarnak, hanem addig maradhatnak a helyükön, ameddig azt csinálják, amit elvárunk tőlük. Nagy különbség!

 

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

9 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://okos-tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr504954452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naiszen · https://www.rebelmouse.com/holczermarton/ 2012.12.08. 16:17:04

Engem is fültövön vágott Budai megfogalmazása. Az a vicces, hogy ezek az emberek nem tudom, kiknek akarnak a jogszabályi biztosítékoknál nagyobb garanciát jelenteni megbízható és gerinces személyiségük minden kisugárzásával. A megzavarodó híveik körében vették fel ezt a stílust , miközben magyarázták a nagy tetteiket (nem úgy van az, hiszen tudjátok, hogy én nem ezt akarom?) vagy Orbán maga ennyire fertőző?

NIPREDIL 2012.12.08. 17:43:47

Tényleg zavarjuk már el őket a francba!
@naiszen: Kontraszelekció. A személyiségzavaros zsebkádár nem bírja azokat, akik értenek is valamihez. Na és persze zsarolja is őket, tutira van kis kockás füzete. (Kövérnek már egyetemista korában is volt, írta bele, ki nézett rá csúnyán.)

laci0011 2012.12.08. 18:12:53

Pofátlan szolgáink vannak,mert hagyjuk hogy ezek az időben visszamentek a pofánkra ürítsenek!Igeje volna már műveltségi cenzus a politikusainknak,na meg pár összeadás kivonás lecke!

anonymand 2012.12.09. 05:12:22

Tisztelt Okostojás!

„Ameddig ÉN ezen a helyen állok, addig Magyarországon senkit sem érhet semmilyen bántódás vagy megkülönböztetés hite, meggyőződése vagy származása miatt.” - aki soha nem hazudott, hazudik és hazudni fog állítása beigazolódott. Amíg ott állt valóban nem történt semmi említésre méltó kis hazánkban.
Vagy Te ezt is másképp látod?

"Persze itt egy kicsit elgondolkodtam. Mi lesz, ha a Kedves Vezető leül"... - rajtad kívül még igen sokan törik a fejöket azon, hogy nagy valószínűséggel leültetik.

Te egy örök pesszimista vagy. Tipikus esete, ha félig van vízzel a pohár, akkor csak egy gondolata lehet, legalább ne víz legyen...
"Ez eddig 0,5%-os siker,"... - eddig.
Ezen van a hangsúly, hogy eddig.
Egyrészt a kis öröm is öröm (ahogyan azt barátnőmnek anno mondottam volt, aki a kicsit nem böcsüli, a nagyot nem érdemli), másrészt a leghosszabb menetelés is az első lépéssel kezdődik.
Mint egy tipegőnél. Elindul, kis lépés, bukás...

Tisztelettel:
anonymand

dr. jenőke (jenőke) 2012.12.09. 08:47:26

„Ameddig ÉN ezen a helyen állok...."

Itt például rács mögött van.

www.kisalfold.hu/forum-kepek/12/B113967.jpg

_Okostojás_ 2012.12.09. 10:21:56

Tisztelt anonymand!

Teljesen igazad van! Bár az utolsó mondatod én kicsit másképp értelmezem. Az odáig oké, hogy elindul, kis lépés, bukás... Csak az a baj, hogy a három pont után az jön: mindig én esek pofára.

Tisztelettel:
Okostojás

anonymand 2012.12.09. 14:44:52

@_Okostojás_:

Tisztelt Okostojás!

Igen, a világ rendje (a nagy számok törvénye alapján), hogy a kisember esik pofára. Eddig.
De talán mi, együtt tudunk ezen változtatni.

Tisztelettel:
anonymand

_Okostojás_ 2012.12.09. 15:15:37

Tisztelt anonymand!

A próféta szóljon belőled! :-)

Tisztelettel:

Okostojás

_Okostojás_ 2012.12.09. 15:18:15

Conqueri fortunam adversam, non lamentari decet. (Cicero)
süti beállítások módosítása