Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • barmokországa: nm (2019.01.01. 14:40) Orbánista lettem
  • nagy1a: Drága jó anyád nem tévedt fiam! Te tényleg hülye vagy!! (2018.10.17. 13:37) Hülye vagy fiam, csak nem forogsz
  • barmokországa: A moderálási alapelvek megszegése miatt 9999-12-31 23:59:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga... (2015.08.06. 14:51) A barmok országa
  • F.M.J.: Tetszett az írás, és mélyen igaz. Nekem is vannak képeim azokról a „régi” időkről. Most talán csak... (2014.12.27. 22:02) A hó evolúciója
  • F.M.J.: @annamanna: Szép hosszan kifejtetted az álláspontodat, nekem mostanság nincs ennyi időm, csupán rö... (2014.12.04. 02:52) Amiről mindenki elfeledkezik
  • Utolsó 20

2011.07.28. 19:44 _Okostojás_

Három testőr a Parlamentben

 

A Kedves Vezetőnknek mostanában álmatlanul telnek az éjszakái. Nehezen alszik el, pedig minden nap alaposan kimerül, mielőtt ágyba kerül. Minden estéje azzal telik, hogy órákon át idegesen rohangál a dolgozószobájában és artikulátlan hangon ordít:

Eltelt több mint egy év, és Gyurcsány még mindig nincs börtönben!

Szájjárató Péter, Pintér Nyugdíjcsaló Sándor, Lézer AudiS8 János, remegve bújnak össze a szoba legvédettebb sarkában, és onnan próbálnak magyarázkodni.

Imádott Vezérünk, mi mindent megpróbáltunk! Budai Gyula összes pribékje az ügyön dolgozik, Polt Péter sem foglalkozik semmi mással. Már azon gondolkodunk, hogy a nyugdíjas rendvédelmiseket nem a gátakra rendeljük vissza, hanem mindenki Gyurcsány után fog nyomozni! - suttogja remegő hangon Pintér milliárdos kisnyugdíjas

Nem érdekel! - üvölt fel fülsiketítő hangon a már nem is olyan kedves Vezető.

Gyurcsány fejét akarom! Ha kell, módosítsátok az alkotmányt. Tetessétek bele az Alaptörvény Hitvallásába ezt a módosítást:

Mi, a magyar nemzet tagjai, az új évezred kezdetén, felelősséggel minden magyarért, kinyilvánítjuk az alábbiakat: 
Büszkék vagyunk arra, hogy Szent István királyunk ezer évvel ezelőtt szilárd alapokra helyezte a magyar államot, és hazánkat a keresztény Európa részévé tette. 

Büszkék vagyunk országunk megmaradásáért, szabadságáért és függetlenségéért küzdő őseinkre. 

Vállaljuk, hogy Gyurcsány Ferencet lecsukjuk, karóba húzzuk, felnégyeljük.

Ezt most még nem tehetjük Szeretett Vezérünk. Az EU tagjai vagyunk (Még, de nem sokáig! - üvölt közbe a Nagy Vezér) és ott tilos a halálbüntetés. Ráadásul, ahogy a szocikat ismerem, biztosan bemószerolnak bennünket Brüsszelben, talán még a módosítás fordítását is elküldik, és akkor nem jön be az eddig működő cselünk, hogy mást írunk idehaza és mást küldünk az EU-nak. - rebegi elhaló hangon Szájjárató

Már megint a kifogások! Nem azt mondtam, hogy magyarázzátok meg, mit miért nem lehet! Ha kell, üzenjünk hadat (úgyis harcban állunk) az EU-nak, vagy az USA-nak, bánom is én, csak végre csináljatok valamit! – tört ki hisztérikusan a Nemzetvezető

Egyetlen Királyom, életem-halálom kezedbe ajánlom! Vetess az oroszlánok elé, vagy védess meg Kiflicsücsök Gabikával (a végeredmény ugyanaz), de ellent kell mondanom neked. Egyelőre nem támadhatjuk meg se az EU-t, se az USA-t, mert mindannyian a NATO tagjai vagyunk. – rebegi olyan halk, elcsukló hangon Lázár Annyitisér János, hogy még a lézerblokkoló hangja is hallatszik.

Utoljára mondom, Gyurcsányt börtönben akarom látni, ha kell, akkor alkotmánymódosítással, ha kell, akkor visszamenőleges törvényekkel. – szólt a Kedves Vezető visszafogott halk vészjósló hangon.

Ez a hang! Csak ez ne lett volna. A hármak, ha lehet, még jobban összebújnak és reszketnek. Szájjárató óvatosan megtapogatja a nadrágja hátulját, és kissé megnyugodva tapasztalja, hogy még nincs benne semmi.

Most lóduljatok, de holnap reggel látni akarom, hogy nekifogtatok a dolognak. – int egy hessegető mozdulattal a Kedves Vezető a sarokban vacogó hármak felé.

Mit lehet ilyenkor tenni? Sűrű hajlongások és bocsánatkérések közepette kioldalogtak a szobából.

Másnap reggel Szájjárató Péter beballag a Hírtévésített TV2-be és nekidurálja magát:

Fel fogjuk kérni az alkotmányügyi bizottságot, hogy találja meg a Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon, illetve szakminisztereik felelősségre vonásának jogi eszközeit, vagy ha nincs ilyen, akkor azt, hogyan lehet megteremteni azokat. Ha nincs lehetőség a jogi felelősségre vonásra, akkor kérni fogjuk, hogy a két testület gondoskodjon arról, hogy a jövőben ez így legyen.

3 komment

Címkék: politika közélet


A bejegyzés trackback címe:

https://okos-tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr793108138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2011.07.29. 09:40:04

Sajnos az a baj, hogy amit írsz az nagyon jó és kellemesen irónikus, de a valóságban ezek tényleg képesek megcsinálni. Ezeket nem érdeklik az európai normák, az eusrópai jog és a többi szerintük úri huncutság. Szegény Budai egyre kétségbeesettebb lehet, mert már bő egy év eltelt a választások óta, de sen az elődje (Papcsák Ferenc), sem ő nem volt képes felmutatni semmit amit az előző kormányhoz lehetne kötni. Szerintem Polt is nagyon frusztrált lehet már emiatt. Az orbán ennek eredményeként előbb-utóbb Grazban fog kikötni egy jó kis gyógykezelésen.

_Okostojás_ 2011.07.29. 12:08:09

@the_lonewolf:

Az a baj, hogy az irónia csak álca, és komolyan gondolom, hogy sajnos így is van. Viszont, nem szeretnék dajcstomisan fogalmazni.

gyilkos fűegér 2011.07.29. 21:54:12

Köztünk szólva, engem meglep, hogy ez az ország még létezik.
süti beállítások módosítása