Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • barmokországa: nm (2019.01.01. 14:40) Orbánista lettem
  • nagy1a: Drága jó anyád nem tévedt fiam! Te tényleg hülye vagy!! (2018.10.17. 13:37) Hülye vagy fiam, csak nem forogsz
  • barmokországa: A moderálási alapelvek megszegése miatt 9999-12-31 23:59:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga... (2015.08.06. 14:51) A barmok országa
  • F.M.J.: Tetszett az írás, és mélyen igaz. Nekem is vannak képeim azokról a „régi” időkről. Most talán csak... (2014.12.27. 22:02) A hó evolúciója
  • F.M.J.: @annamanna: Szép hosszan kifejtetted az álláspontodat, nekem mostanság nincs ennyi időm, csupán rö... (2014.12.04. 02:52) Amiről mindenki elfeledkezik
  • Utolsó 20

2012.11.21. 10:35 _Okostojás_

Módosul az oktatási törvény

hoffmanparkolas.jpg

Pártunk és kormányunk felismerve azt, hogy a gyermekek tanítása a jövő záloga, úgy döntött, hogy a jövő nemzedék érdekében módosítja az oktatási törvényt.

Mivel jelenleg még nem (párt)katonák végzik a (át)nevelő munkát, fontos, hogy az oktatásban részt vevő, abban nagy szerepet játszó tanárok jól érezzék magukat, hisz csak így várható el, hogy hatékony, a nemzet számára is értékes munkát végezzenek. Ennek érdekében Pártunk és kormányuk jeles képviselői - az alaptörvénybe emelés igénye mellett - az alábbi javaslatokat nyújtják be az oktatási törvény módosításához:

Giró-Szász András kormányhazugság-megmagyarázó javaslatára (mivel elült a vihar) 2013. január elsejétől minden pedagógus az iskolába való belépéskor kapjon egy kupica konyakot. Amennyiben nap közben nem tör ki vihar (ami ugye kizárja a konyakozást) minden tanóra előtt kapjon egy újabb kupica konyakot. A hazugság-megmagyarázó javaslata szerint ez az ellátás nem adható, hanem kötelező lenne. A kormány minden iskolába kirendelne egy konyakbiztost, akinek feladata lesz, hogy ellenőrizze megkapták-e a pedagógusok a konyakot, illetve, hogy meg is itták azt. Aki bármilyen átlátszó indokkal (pl. azt vallja, hogy absztinens, vagy, hogy gépkocsival közlekedik) megtagadja a konyak elfogyasztását az első esetben 100 évi fizetésmegvonásra, a második esetben azonnali kirúgással büntetendő. Ezzel a javaslattal Pártunk és kormányunk nagy lépést tesz a jövő nemzedék (saját képére való) formálására.

Balog Zoltán emberi generátor miniszter módosító indítványt nyújtott be a tervezethez. Szent meggyőződése szerint a pedagógusok alig várják, hogy ne tanítsanak ezért a törvénytervezetet az alábbiakkal egészítené ki: A tanárok kapják ugyan meg a napi 4-5 konyakjukat, de ne kelljen bemenniük tanítani, hisz legfőbb vágyuk az, hogy kihúzzák magukat a munka alól. Ezért, mint generátor miniszter azt javasolja, hogy a tanárok maradjanak otthon és a kormány állítson fel egy konyakelosztó szervezetet, melynek az lenne a feladata, hogy naponta kiszállítsa lakhelyükre a konyakot. Ezzel a módosítóval tökéletessé válna az új törvény. A pedagógusok is jól éreznék magukat és az oktatás is a Pártunk és kormányunk igényeinek szintjére kerülne.

 

Lapzárta után érkezett:

Újabb módosító indítvány érkezett a törvényhez. Hoffmann Rózsa államtitkárnő azt javasolja, hogy vegyék be a Nemzeti Alaptantervbe a KRESZ oktatást. De ha az egész szabályzatot nem is sikerül törvénybe iktatni, legalább a parkolási részt feltétlenül szerepeltetni kell benne. Főleg azt a részt mely előírja, hogy parkolni a gépkocsi-bejárókban is lehet, abban az esetben, ha a bejáró előtt fényvisszaverős festékkel egy ikszet húznak. Tudvalevő dolog, hogy az X a törlés jele, így a KRESZ azon szabálya, hogy tilos a bejárókban parkolni az X-szel jelölt helyeken nem érvényes. Továbbá javasolja rögzíteni a törvényben, hogy az útburkolat mellett található cca. 1 m-es piros oszlop elsődleges célja a parkolás irányának elősegítése és csak másodlagosan szolgál tűzcsapként. Amennyiben a tűzoltók mégis meg szeretnék közelíteni a csapot, azt 15 nappal előbb írásban kötelesek bejelenteni az emberi generátor minisztériumnak.

 

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! 

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet fidesz kétharmad köznevelés fülkeforradalom


A bejegyzés trackback címe:

https://okos-tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr454917984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása