Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • barmokországa: nm (2019.01.01. 14:40) Orbánista lettem
  • nagy1a: Drága jó anyád nem tévedt fiam! Te tényleg hülye vagy!! (2018.10.17. 13:37) Hülye vagy fiam, csak nem forogsz
  • barmokországa: A moderálási alapelvek megszegése miatt 9999-12-31 23:59:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga... (2015.08.06. 14:51) A barmok országa
  • F.M.J.: Tetszett az írás, és mélyen igaz. Nekem is vannak képeim azokról a „régi” időkről. Most talán csak... (2014.12.27. 22:02) A hó evolúciója
  • F.M.J.: @annamanna: Szép hosszan kifejtetted az álláspontodat, nekem mostanság nincs ennyi időm, csupán rö... (2014.12.04. 02:52) Amiről mindenki elfeledkezik
  • Utolsó 20

2012.11.12. 19:28 _Okostojás_

Elmúltak az ünnepek, elmúlt a veszély

cinegeut.jpg

Már nem figyel a szokásosnál jobban a Terrorelhárítási Központ (TEK) Orbán Viktor miniszterelnök XII. kerületi, Cinege utcai otthonának környékére Péntek éjfélkor lejárt az az úgynevezett személy-és létesítménybiztosítási intézkedés, amelyet még augusztusban rendelt el, majd októberben egyszer meghosszabbított Hajdu János, a TEK vezetője. Újabb hosszabbítást ezúttal nem rendelt el a dandártábornok. (Forrás: Index)

A Kedves Vezető magánhadserege visszavonult a kaszárnyába. A fő fülkeforradalmár kicsit fellélegezhet, jön a Karácsony, a magyar olyankor nem tüntet. Szilveszterkor sem kormányellenes felvonulás miatt megy az utcára, bár olyankor azért hangoskodik a nép, de ez talán nem zavarja a Kedves Vezetőt. Bár, gondolom már kiadta az államosított meteorológiának, hogy kemény telet jósoljon, nehogy szervezkedni akarjon valami renegát ellenzéki csoport. Szegény főhajdú is elég nyúzottan néz ki, ráfér egy kis pihenés. Az Audi Q7-eseket is szervizelni kell (már amelyiket nem törték össze). Nyugalom költözik a Cinege utcába.

A legközelebbi kivonulás március 15-e előtt várható, mert olyankor mindig előtör a hazafiság kebelünkből és nem átalljuk a regnáló kormányt bírálni. Síppal, dobbal, nádi hegedűvel, kordonbontással, meg, még ami jön. Mert a nép, az istenadta nép sok mindent megbocsájt csak azt nem, ha átverik vagy kijátsszák.

Pedig most épp ezt követte el a Kedves vezető:  A Gazprom vezetője, Leonyid Csugunov kiemelte, hogy Magyarország hatalmas lendülettel segíti a projekt megvalósulását. Csugunov azt mondta, őt is meglepte, hogy amikor 2012. október 31-én, Budapesten aláírták a végső befektetési döntést a 229 kilométeres magyar szakaszról, a magyar kormány már másnap kiemelt beruházássá nyilvánította a Déli Áramlatot. Orbán Viktor segítségével, hétmérföldes léptekkel fogunk haladni Magyarországon.

„A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen" - mondta Orbán Viktor. A Fidesz elnöke azt bírálta kijelentésével, hogy a kormány megállapodott Oroszországgal a Déli áramlat nevű gázvezeték hazai szakaszának megépítéséről. (Lehet, hogy kicsit összezavarodtam és a két kijelentés nem egy időben hangzott el, de hát a tényeknek nincs koruk, a tények 1-2 év múlva is tények.)

A zemberek ezt a kis puccsot még talán el is néznék, de ha hozzávesszük Kusza Szem megszorító kiigazító intézkedéseit, akkor már indokoltnak látszik, ha a magánhadsereg egy rövid pihenő után elkezdi a felkészülést márciusra. Gyakorolhatják a vízágyú-kezelést, a kordonépítést, az oszlatást. Szervezhetik az élő golyófogókat Lengyelországból és Erdélyből a márciusi ünnepségre (ha egyáltalán ki mer majd állni a Kedves Vezető a nép elé és nem talál valami halaszthatatlan elfoglaltságot arra a napra. Mondjuk egy Afrika kupa focimeccset).  

 

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://okos-tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr884903947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása