Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • barmokországa: nm (2019.01.01. 14:40) Orbánista lettem
  • nagy1a: Drága jó anyád nem tévedt fiam! Te tényleg hülye vagy!! (2018.10.17. 13:37) Hülye vagy fiam, csak nem forogsz
  • barmokországa: A moderálási alapelvek megszegése miatt 9999-12-31 23:59:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga... (2015.08.06. 14:51) A barmok országa
  • F.M.J.: Tetszett az írás, és mélyen igaz. Nekem is vannak képeim azokról a „régi” időkről. Most talán csak... (2014.12.27. 22:02) A hó evolúciója
  • F.M.J.: @annamanna: Szép hosszan kifejtetted az álláspontodat, nekem mostanság nincs ennyi időm, csupán rö... (2014.12.04. 02:52) Amiről mindenki elfeledkezik
  • Utolsó 20

2011.07.26. 06:38 _Okostojás_

Dupla leszúrt rittberger (helyett) pálfordulás

 

1. fordulat

2011.07.07. Orbán Viktor: Magyarország számára történelmi lehetőség volt, hogy először láthattuk el az Európai Unió soros elnökségének tisztét. Jelszavunknak az „Erős Európát” választottuk. Hosszú, nehéz fél év áll tehát mögöttünk, de az elért eredmények és a visszajelzések fényében egyértelmű: Európa erősebb lett, mint fél évvel ezelőtt volt. Ez jó mulatság, férfimunka volt!

2011.07.25. Orbán Viktor: A korszakváltás az előző korszak összeomlásával fog megtörténni, a nyugati világban ugyanis az államadósság olyan mértékűvé válik, hogy a tartozásokat már nem lehet visszafizetni. Ez a rendszer eladósította a jövő nemzedékeket. Elérkeztünk a jóléti társadalmak végéhez. Széchenyi óta ismert reflex, hogy a nyugatot kell figyelni, és onnan átvenni a recepteket. Ma azonban a nyugat fáklyája kialudt.

Egy kép dereng fel előttem. Július elején még a Kedves Vezető kezében volt a fáklya. Lobogott is erősen, még talán E.T. is látta odahaza a távoli galaxisában. Viktorunk rendíthetetlenül tartotta a fáklyát erős muszklijával, amit még Popeye is megirigyelt volna 2 vagon spenót elfogyasztása után is. Nem is volt semmi baj Európával, hisz nem csak a fáklya lángolt, hanem a Hőn Szeretett Vezérünk elméje is. El is kerekedett a puhány Nyugat képviselőinek szeme-szája a zseniális elnökség láttán. Na, jó, voltak néhányan, akik kritizálni merészelték a Kedves Vezetőt, de nekik gyorsan kiosztott néhány kokit, meg sallert oszt jónapot. Legalábbis itthon így mesélte a történetet, és ki merne kételkedni a szavaiban? Az, hogy néhány TV-ben lejátszották egy Cohn-Bendit nevű ellen-fülkeforradalmár pár beszédét, amikben a Hőn Szeretettet leskrizofénezte, lechavezte, lediktátorozta nem számít, hisz minden zseninek vannak ellenségei. Az pedig, hogy még a saját EU frakciója is kritizálta őt, csakis a magyar baloldal ármánykodásának eredménye, aminek meg is lesz a böjtje! Sőt már meg is van! Alig adta át a fáklyát a lengyelek kezébe az már ki is aludt, s ha az EU begyepesedett agyú, továbbra is a jóléti államban hívő vezetői nem vetik vigyázó szemüket a mi Kedves Vezetőnkre, és nem tanulnak tőle, örök sötétségben maradnak.

2. fordulat

2011.05.24. Orbán Viktor: Fontos lépést tettünk az erős Magyarország felé vezető úton, egy ország sem lehet erős, ha teljesen kiszolgáltatott az energiaellátása. Nemzetstratégiai szempontból egyik legjelentősebb és közép-európai szinten is meghatározó nagyvállalatunkat (MOL) most sikerült biztonságba helyeznünk.


2011.07.22. Varga Mihály:  Nem szabad a kormányzati gondolkodásból kizárni, hogy a kormány a MOL részvénycsomagnak akár egy részét értékesíti, akár fokozatos értékesítésbe kezd, hiszen nem látjuk előre, hogy mi fog történni a devizafinanszírozásban, vagy a devizapiacokon.


Nem tudom, hogy a Kedves Vezető jóváhagyta-e Varga Mihály kijelentését, de ezt estére megtudjuk. Ha bilincsben és rabszíjon látjuk Vargát az esti Híradóban, akkor nem hagyta jóvá, ha továbbra is szabadón lófrál, akkor jóváhagyta. Viszont ha jóváhagyással nyilatkozott Varga úr, akkor nagy a baj! Mert a részvények vétele-adása nem más, mint tőzsdézés, és mint tudjuk az üldözendő kis hazánkban. Emlékezzünk csak vissza a magánnyugdíjakra. Van egy olyan érzésem, hogy nemsokára megjelenik Kiflicsücsök Gabika az összes királyi és (megvett) kereskedelmi TV hírműsorában, ahol bejelenti, hogy azonnal cselekedni kell, mert eltőzsdézik a koronaékszer legszebb darabját, azaz a MOL-t. Ő ezt nem hagyhatja, és azonnal nekiáll megvédeni. És mint tudjuk, ha valamit Kiflicsücsök Gabika megvéd az alaposan meg van védve. Bár van itt egy kis bökkenő. A magánnyugdíjakat sikeresen megvédte (magyarul lenyúlta az állam) de, hogy védi meg az állam vagyonát? Csak nem úgy, hogy beolvasztják a MOL-t a Gánt Kő és Tőzeg Kft-be?

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet


A bejegyzés trackback címe:

https://okos-tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr363099595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása