Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • barmokországa: nm (2019.01.01. 14:40) Orbánista lettem
  • nagy1a: Drága jó anyád nem tévedt fiam! Te tényleg hülye vagy!! (2018.10.17. 13:37) Hülye vagy fiam, csak nem forogsz
  • barmokországa: A moderálási alapelvek megszegése miatt 9999-12-31 23:59:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga... (2015.08.06. 14:51) A barmok országa
  • F.M.J.: Tetszett az írás, és mélyen igaz. Nekem is vannak képeim azokról a „régi” időkről. Most talán csak... (2014.12.27. 22:02) A hó evolúciója
  • F.M.J.: @annamanna: Szép hosszan kifejtetted az álláspontodat, nekem mostanság nincs ennyi időm, csupán rö... (2014.12.04. 02:52) Amiről mindenki elfeledkezik
  • Utolsó 20

2011.04.06. 19:36 _Okostojás_

Magyarország kormányának felhívása a békekölcsön jegyzésre

 

Mai hír:

Magánszemélyek és cégek is beszállhatnak az államadósság-csökkentésbe. A jótékonykodásért adókedvezmény jár cserébe - közölte Szíjjártó Péter miniszterelnöki szóvivő a kormányülést követő tájékoztatón. 

Kommentár nélkül a hírhez:

 

 

Magyarország dolgozó népéhez!

A felszabadulás fülkeforradalom után, a barbár fasiszta brüsszelista hordák pusztítása nyomán romokban hevert országunk. A Szovjetunió Fidesz, a dicsőséges szovjet hadsereg  KDNP segítségével, a kommunisták fülkeforradalmárok vezetése mellett megindult az újjáépítés munkája és a szabaddá lett nép csodákat művelt. A nép ellenségei, az imperialisták cinkosai ellen folytatott harcokban egybeforrott népünk, megszületett alkotmányunk, a dolgozók zemberek állama. A károk helyreállítása, a dolgozók  zemberek hatalmának megszilárdítása után új, nagyobb feladatokat tűzhettünk magunk elé: ötéves Széll Kálmán tervünket, a szocializmus orbánizmus építését városban és falun.

Amikor országátalakító ötéves Széll Kálmán tervünk indulása előtt, annak további biztosítására, most egy éve a kormány ötéves tervkölcsön jegyzésére magánnyugdíj beszolgáltatásra szólította fel a dolgozókat zembereket, a felhívás lelkes fogadtatásra talált és több mint 50 százalékkal jegyezték túl a kibocsátott kölcsön beszolgáltatás remélt összegét.

Azóta iparunk és mezőgazdaságunk, egész népgazdaságunk, a tervnek megfelelően halad előre és a legtöbb területen, hála munkásosztályunk, a dolgozó parasztság, a haladó értelmiség, az egész birka nép erőfeszítéseinek türelmének, tervelőirányzatainkat teljesítjük, sőt túlteljesítjük. Népünk bátran néz a jövőbe, amely újabb harcokat és győzelmeket, fokozódó jólétet ígér számára.

Amikor most két hete ötéves tervkölcsönünk  magánnyugdíj-beszolgáltatás első sorsolását elherdálását tartottuk, nemcsak a több mint 140 000 nyerő TEK Audi 7 sofőrjei, hanem egész népünk lelkes egybeforrottságában mutatta meg szeretetét és bizalmát szocialista államkölcsönünk magánnyugdíj-lenyúlásunk iránt. Népünk büszke volt arra, hogy megtakarított forintjaival ő is hozzájárulhatott ötéves tervünk kormányunk pénzherdálásának eddigi sikereihez, a szeme előtt folyó szocialista orbánista országépítéshez, a béke megvédéséért folyó harchoz.

Ötéves Széll Kálmán tervünk és hatalmas beruházásaink teljesítése és túlteljesítése igen komoly erőfeszítéseket kíván tőlünk. Tervünk teljesítésének és meggyorsításának különös jelentőséget ad az imperialista kalandorok egyre fokozódó háborús uszítása és gyalázatos támadása békés népek ellen. A magyar nép megértette, hogy a békéért világméretekben folyó harcból neki is ki kell vennie a részét, de ugyanakkor tudja, hogy ebben a harcban nincsen egyedül. Mellette van az egész béketábor: a nagy Szovjetunió Venezuela és a népi demokráciák országai, de a tőkés országok elnyomott dolgozói is.

A béketábor támogatása, a hála a Szovjetunió Gánti Kőbányák iránt megerősítette népünkben azt az elszánt akaratot, hogy munkában és tettekben helytállt a békefront ránk eső szakaszán. Megértette, hogy ötéves Széll Kálmán tervünk eredményeinek fokozása, a béke megvédése az a feladat, melyre minden erőnket mozgósítanunk kell.

Népköztársaságunk Félkirályságunk kormánya ezért BÉKEKÖLCSÖN kibocsátását határozta el és felhívással fordul népünkhöz a zemberekhez: bocsássa megtakarításait a nép államának rendelkezésére.

A BÉKEKÖLCSÖN a mai nappal 750 millió milliárd forint értékben kerül kibocsátásra. Mindenki szabadon választhat nyeremény és kamatozó kölcsönkötvények között. Mindkét kölcsönfajtát 10 100 év alatt minden kötvényterjesztő maradéktalanul visszakapja.

A nyeremények sorsolása félévenként  ötvenévenként történik. Minden második kötvény nyereménnyel kerül kisorsolásra. A főnyeremény a 20 sorsolás mindegyikén 100 000 forint. Ezenkívül mind a 20 sorsolás alkalmával jelentékeny számú 50 000, 25 000, 10 000 és 5000 forintos nyereményt fognak kisorsolni.

A Magyar Népköztársaság Félkirályság kormánya meg van győződve arról, hogy felhívása a dolgozók zemberek közt lelkes visszhangra talál. Bizton tudja, hogy hazánk minden hű fia, városban és falun egyaránt, a béke ügyének védelmében fokozott áldozatkészséggel fog a felhívásra válaszolni.

A BÉKEKÖLCSÖN csakúgy, mint az ötéves tervkölcsön magánnyugdíj-beszolgáltatás, a dolgozó nép saját államának nyújtott kölcsön, melynek révén saját sorsát fogja előrelendíteni.

A BÉKEKÖLCSÖN ötéves Széll Kálmán tervünk fejlesztését, államhatalmunk további megerősítését, a béke ügyét szolgálja.

A BÉKEKÖLCSÖN minden forintja egy-egy csapás az imperialista kalandorokra, válasz gyalázatos háborús terveikre!

Kövessük a nagy szovjet latin amerikai nép példáját! Mutassuk meg, hogy méltók vagyunk a Szovjetunió Venezuela és a béketábor országainak megbecsülésére!

A BÉKEKÖLCSÖN ügye a béke ügye!

Jegyezzen mindenki BÉKEKÖLCSÖNT! Szolgáljuk ezzel is a béke, a haladás ügyét, boldog, erős, független hazánk jövőjét!

Budapest, 1950. szeptember 28.  2011. valamikor az év második felében

Magyar Népköztársaság Minisztertanácsa Félkirályság nevében:

Rákosi Mátyás  Dobi István   Orbán Viktor magyar hangja  Szijjártó Péter

 


 

 

 

 

 

6 komment · 1 trackback

Címkék: politika közélet


A bejegyzés trackback címe:

https://okos-tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr402805426

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Aki hazafi, az most állampapírt vesz! 2011.04.08. 09:19:28

Kedves emberek, adják kölcsönbe minden nélkülözhető pénzüket az államnak! A japán állam adóssága elképesztően nagy, közel 200 százalék a magyar 80 százalékkal ellentétben. Mégsem liheg a nyakában az IMF, és nincs olyan külső erő, amivel meg kell kü...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismacska (BELLA) 2011.04.07. 13:19:07

Ez iszonyatosan durva, de nagyon találó poszt!

Él-jen Ráko-si! Él-jen Ráko-si!

Báááááááááázzzzzzzzzzzz... nincs erre szó. De megvan az az előnye ennek, hogy esetleg a 80-as évek második felében születettek is ismerhetik a kommunista retorikát.

Melyik fideszesbuzi fog ezeknek még pénzt adni az ADÓZOTT, reálértékben igencsak csökkentett fizetéséből?!?!

Nyitóban mondjuk elvárnám a Wittnermari, a Makovecz Imre meg Ákos adományát, Patakiról nem is beszélve!

Eszem-f.szom megáll!

jafer 2011.04.07. 20:57:14

Mindenki fizessen.Erre szavaztatok?A buta magyarok mindig megoszthatók.Itt mindig valami ellen,és nem valamiért szavaztunk.A jövő a Jesz!!!!

XPS 2011.04.07. 21:14:31

@Kismac: hidd el, lesz olyan szitu, amikor inkább örömmel választja valaki az alapba való befizetést.

Az első befizetők közé várom a MAL Zrt.-t, ha gyorsak, akkor még az Auchan és a Tesco előtt tudnak a kasszához járulni.

XPS 2011.04.07. 21:16:17

Nem veszitek észre a jó dolgokat!
A mostani elvtársak nem ígérnek habokra.
Őszinték, így nem ígérik, hogy a befizetést bárki visszakapná.

_Okostojás_ 2011.04.08. 06:45:20

@XPS:
Nagy igazságod vagyon. Már csak azt szeretném tudni, hogy természetben is lehet-e befizetni? Mert van két olyan száraz és kemény kiflicsücsköm, hogy azt még Selmeczi Gabika sem tudná elrágni. Na, azt szívesen beszolgáltatnám az adósságcsökkentés javára.
süti beállítások módosítása