Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • barmokországa: nm (2019.01.01. 14:40) Orbánista lettem
  • nagy1a: Drága jó anyád nem tévedt fiam! Te tényleg hülye vagy!! (2018.10.17. 13:37) Hülye vagy fiam, csak nem forogsz
  • barmokországa: A moderálási alapelvek megszegése miatt 9999-12-31 23:59:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga... (2015.08.06. 14:51) A barmok országa
  • F.M.J.: Tetszett az írás, és mélyen igaz. Nekem is vannak képeim azokról a „régi” időkről. Most talán csak... (2014.12.27. 22:02) A hó evolúciója
  • F.M.J.: @annamanna: Szép hosszan kifejtetted az álláspontodat, nekem mostanság nincs ennyi időm, csupán rö... (2014.12.04. 02:52) Amiről mindenki elfeledkezik
  • Utolsó 20

2011.03.30. 08:13 _Okostojás_

Ledózerolják Zuglót és a helyét sóval hintik be

 

   A hírt még sehol nem erősítették meg, de a közelmúlt tapasztalatai alapján nemsokára sor kerül rá.

  Volt egyszer Magyarországon egy magánnyugdíj rendszer, ami működött, ahogy a nemzetközi gazdasági helyzet engedte. Amikor válság volt veszített a befektetéseiből, amikor jobb lett a helyzet nyereséget produkált. De hát volt vele egy óriási baj, mégpedig az, hogy értékpapírokba fektette a zemberek befizetéseit. Ez súlyos hibának bizonyult (jobban tették volna, ha varrnak néhány millió párnacihát és abba teszik a leendő nyugdíjasok pénzét), és ezt a hibát a Nemzeti Együttrablás Kormánya nem bocsájtotta meg. Először csak megfenyegette a pénztárakat, hogy néhány hónapra elveszi a befizetéseket, de aztán gondolták, hogy minek cicózzanak ezekkel az elvetemült nyugdíjtőzsdézőkkel, ide az összes lóvét! És így is lett.

  No, ezek alapján biztosra veszem, hogy Zuglónak befellegzett. Mert olvasom, hogy az önkormányzatnál a korábbinál aktívabb portfólió-kezelést szeretnének megvalósítani a vagyon megőrzése érdekében. Magyarul tőzsdéznek. De mint tudjuk ma a tőzsdézés egyenlő a végítélettel.

  Ebből egyenesen következik az, hogy Zuglót fel kell számolni, még az emlékét is törölni kell a történelemkönyvekből is. Aki ennek ellenére zuglóinak vallja magát kikerül az állam (vagy álam) óvó kezei közül, talán még az állampolgárságát is elveszíti.

 De van egy kis halvány reménysugár, ami talán segít Zugló megmaradásában. Mégpedig az, hogy a polgármester Papcsák Chrysler Ferenc tulajdonos abban a részvénytársaságban, amelyiknek a részvényeit az önkormányzat megvásárolta. Elvégre egy volt leszámoló biztos csak tudja mit csinál, csak tudja, hogy a pénzek jó és törvényes helyre kerülnek. Mert ha nem akkor nagy a baj! Remélem Papcsák úr ügyvédi irodája nem Zuglóban van, mert ha igen akkor azt is ledózerolják és ha munkanélkülivé válik kénytelen lesz eladni a Chsylerét (ami ugye nem luxusautó, hanem népautó). Na, az lesz ám a csapás, mert akkor Lézer János lesenkizi szegény Papcsákot.

 

  Kedves zuglóiak! Valamit tudnotok kell. Papcsák ide, Papcsák oda, az adótőzsdézés ellenére mi a ZEMBEREK veletek vagyunk, és reméljük, sokáig megmarad Zugló!

 

3 komment

Címkék: politika közélet


A bejegyzés trackback címe:

https://okos-tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr352784117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Battlestar Galactica 2011.03.31. 16:04:59

Ennél kicsit rosszabb a helyzet:

Debrecen és környéke megszállta Zuglót. Papcsák és csűrhéje mindent akar. Az eszközkezelőbe Istók Edét delegálta, aki Várnai szerint a "Bengadzsippes öltönyös". Na, ő a tőzsdeguru. Az eszközkezelő eladta a gondjaira bízott OTP részvényeket, és ráadásul akkor, amikor jó alacsonyan volt az árfolyam! Aztán bevásárolt RVF jogutód részvényből. Ennek a társaságnak tulajdonosa (részvényese) Papcsák és Istók is. Ez az a cég, aki már ősszel felmérte az önkormányzat intézményeinek komplett gépészeti felújítását. Nagy munka néz ki belőle, szó se róla! De a tisztességesség miatt feltételezhető, hogy közbeszerzés lesz belőle. nem fogják kitalálni, hogy ki dönt Zuglóban az összes közbeszerzés sorsáról. Papcsák egyszemélyben! Húúúúúú! Ez igen! Jól kitalálták, mi?

És akkor jöjjön egy kis családfa Fidesz módra. Papcsák a saját irodája autóját használja. Hallottuk, hogy nem az övé, hanem a cége autója. Ott dolgozik Mazsu Szilvia. Mazsu Szilvia férjét történetesen Istók Edének hívják. Mazsu Szilvia testvérét történetesen Mazsu Gergelynek, aki a Zuglói Vagyonkezelő új huszonéves vezérigazgatója.

Ha ebből nem lesz országos botrány, akkor ennyit a Fidesz vezetők etikájáról! Az ilyen arcátlanul lopni készülő embernek jobb, ha elengedik a kezét, mert sokakat leránthat!

_Okostojás_ 2011.03.31. 17:31:38

@Battlestar Galactica:
Naiv vagy! Nem fogják elengedni a kezét. Majd annyit mondanak akinek nem tetszik mehet, oszt annyi! Nézd csak meg mi megy Esztergomban?!

jafer 2011.04.01. 17:26:24

Egy ember bemegy a bankba,és be akar tenni 100.000 Ft-ot.
Kérdezi,mi lesz,ha becsődöl a bank?
Mondják neki,semmi gond fizet a biztosító.
És ha tönkre megy a biztosító?
Semmi gond,fizet a kormány.
És ha megbukik a kormány?
Uram önnek nem ér meg 100.000Ft-ot,csak menjenek már a francba? Örülni fogunk!!!
süti beállítások módosítása