Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • barmokországa: nm (2019.01.01. 14:40) Orbánista lettem
  • nagy1a: Drága jó anyád nem tévedt fiam! Te tényleg hülye vagy!! (2018.10.17. 13:37) Hülye vagy fiam, csak nem forogsz
  • barmokországa: A moderálási alapelvek megszegése miatt 9999-12-31 23:59:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga... (2015.08.06. 14:51) A barmok országa
  • F.M.J.: Tetszett az írás, és mélyen igaz. Nekem is vannak képeim azokról a „régi” időkről. Most talán csak... (2014.12.27. 22:02) A hó evolúciója
  • F.M.J.: @annamanna: Szép hosszan kifejtetted az álláspontodat, nekem mostanság nincs ennyi időm, csupán rö... (2014.12.04. 02:52) Amiről mindenki elfeledkezik
  • Utolsó 20

2011.02.27. 10:37 _Okostojás_

Orbán Viktor azt üzente...

   Egyelőre még nem azt, hogy elfogyott (bár egyre jobban csökken a talpasok száma) a regimentje, hanem csak annyit, mint Uri Geller szokott: MUKODJ!

  Illetve kicsit cizellálta az üzenetet együttműködésre, valahogy így: „Mi mint Isten (és a facebook) kegyelméből az összes magyarok (na jó 52%-nyi amit jól felturbóztunk kétharmadra) vezére kifejezem abbéli óhajom, hogy a keleti provinciámon szűnjön meg a széthúzás. A nekünk eddig ellentmondó RMDSZ vezetésére hű vazallusunkat Olosz Gergelyt válasszák meg, és akkor segítő kezet nyújtunk a jövőben a kárpát-medencei összmagyarság (de legfőképp a Fidesz) érdekében. Remélem, hogy a békés hangnemű kérésem értő fülekre talál, ellenkező esetben kénytelen leszek erélyesebb lépéseket foganatosítani. Amennyiben nem a nekünk megfelelő döntés születik, vége a nagyvonalú támogatásnak, nem lesz se pénz se fegyver se paripa.”

Aggódom!

  Úgy érzem szeretett vezérünk kezd fáradni. Miből következtettem erre? Abból, hogy erre a fontos választásra egy gyenge, első bálozós nőt küldött el. Szegényke csak pislogott, mint a miskolci kocsonyában az a bizonyos béka, hogy a köszönésképp előadott „Egy győztes párt, egy kétharmados párt képviseletében jöttem ma ide" mondata után alig estek hanyatt néhányan a teremben. Aztán ahogy haladt az idő és egyre több lett a hümmögés, morgolódás teljesen elbizonytalanodott, talán már azt sem tudta fiú, avagy lány? Gondolom ennek ellenőrzése okán hagyta el oly gyorsan a kongresszust.

Reménykedem!

   Még nincs minden veszve! Amennyiben a verbális fenyegetés nem érné el a célját van még hőn szeretett vezérünk tarsolyában néhány titkos fegyver. Elsőnek itt van például Rogán Polihisztor Antal. Amennyiben végez a bérkommandós feladatával és minden versenyszférában működő cég vezetőjét rábírt a mindenkijóljár adó károsultjainak kompenzálására (vagy felnégyeltette az igazgatókat) kiruccan Erdélybe és napok alatt megoldja a problémát.

   Ha ne adj Isten (bár erre gondolni sem merek) polihisztorunk nem járna sikerrel, még mindig ott van a nehézfegyver. Ki ő? Ki lenne más mint, Kövér Kéthétalattrendetteszek László! Nemsokára végez a kéthetes rendrakással (hacsak a 2014-es választások közbe nem szólnak) és szabadon bevethető lesz. Az ő bevetése nagyjából 30 hidrogénbomba erejével hat. Őszinte leszek, ha én lennék az RMDSZ vezetője ezt már nem várnám meg. Ennyit nem ér meg az önállóság, a szabadság, az önrendelkezés. Akkor inkább mondja meg vezérünk mi legyen az irány és haladjunk arra!

Baj van!

   Kelemen Hunor lett az RMDSZ új elnöke! És nem átallott rögtön ilyet nyilatkozni:  "Nincs szükségünk kiszámíthatatlanságra, káoszra és kapkodásra. Nekünk van elég erőnk és bátorságunk, van elég tapasztalatunk és tudásunk, hogy a szükséges változásokat mi magunk vezessük be. Ehhez nem kell kívülről a mi életünkbe belenyúló kéz" 

Félek!

Félek, hogy a háború elkezdődik, és Erdélyben is elkezdik ásni a lövészárkokat…

 

3 komment

Címkék: politika közélet


A bejegyzés trackback címe:

https://okos-tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr372694297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poldy 2011.02.27. 17:09:58

Szeretem az ilyen, tiszta, világos, és a humortól hálistennek nem mentes írásokat! Gratula!

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.02.28. 10:24:08

Ez most kettőt jelenthet.
Vagy felrúgja Hunor a Nemzeti Együttmőködés Rendszerét,
vagy
érzi magát olyan orbánkatonának, hogy magától is együttműködjön,
kiküldött eligazító nélkül.
Ez a "kiszámíthatatlanságra, káoszra és kapkodásra" utalás elég homályos.
Egy biztos.
Nyíltnak nem nyílt a fickó.
Úgyhogy akármelyik megoldás sanszos.

Vértes László · http://kozlogika.blogspot.hu/ 2011.03.01. 07:42:25

művészete@simonmondja.: A politika a lehetséges művészete, nem a végvárból/-ba ki-be rontogatóké.
Kelemen Hunor évek óta a legmegfontoltabb nyilatkozó, de a legkonstruktívabb nyilatkozó is. Én drukkolok neki, mert az ilyen politizálás valóban használhat az erdélyi magyaroknak. Az elmaradt látványos talpnyalás hiányáért meg sírjanak azok, akik szerint Erdély valaha Alcsút külterülete volt, míg egy éjjel sutyiban arrébb nem tolták 800 km-rel.
süti beállítások módosítása