Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • barmokországa: nm (2019.01.01. 14:40) Orbánista lettem
  • nagy1a: Drága jó anyád nem tévedt fiam! Te tényleg hülye vagy!! (2018.10.17. 13:37) Hülye vagy fiam, csak nem forogsz
  • barmokországa: A moderálási alapelvek megszegése miatt 9999-12-31 23:59:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga... (2015.08.06. 14:51) A barmok országa
  • F.M.J.: Tetszett az írás, és mélyen igaz. Nekem is vannak képeim azokról a „régi” időkről. Most talán csak... (2014.12.27. 22:02) A hó evolúciója
  • F.M.J.: @annamanna: Szép hosszan kifejtetted az álláspontodat, nekem mostanság nincs ennyi időm, csupán rö... (2014.12.04. 02:52) Amiről mindenki elfeledkezik
  • Utolsó 20

2013.12.22. 16:53 _Okostojás_

Jelzők és jellemzések

deutsch.jpg

Azzal kezdem, hogy töredelmesen bevallom, nem ismerem közelebbről se Deutsch Tamást, se Horváth Andrást. Igaz, éppen ezért eleddig nem is aggattam jelzőket egyikükre sem.

Viszont Deutsch Tamás úgy látszik közeli ismerőse lehet Horváth Andrásnak (de legalábbis a tevékenységét jól ismeri), mivel nagyon határozott jelzőket aggatott rá. Magát a személyiségét is igen alaposan véli ismerni, és ezt le is írta:

„Ez a Horváth nem-NAV-revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond.

Aki volt már életében akár csak egyetlen napot társasházi közös képviselő, bármilyen ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárs, pláne ha volt önkormányzati vagy parlamenti képviselő, jól ismeri a Horváth András-féle közéleti paranoiásokat.
A közéleti paranoiást mindig üldözik. A szomszéd, a csalók, a korruptak, a főnöke, a hatóságok, a titkosszolgálatok, a földönkívüliek. Zaklatják, tönkre akarják tenni vagy már tönkre is tették, a fűtőtesten keresztül sugározzák, lehallgatják, követik.
A közéleti paranoiás szegény, szerencsétlen futóbolond.”

 

Nos, én nem ismerem Horváth Andrást, ezért nem is jellemezném így ismeretlenül. A tevékenységét sem ítélném meg addig, amíg ki nem derül, hogy tényleg paranoiás-e vagy valóban vannak bizonyítékai.

Ellentétben Deutsch Tamással én nem ironizálnék az üldöztetésével sem, hisz csütörtökön nem a szellemek jártak nála, nem kis zöld emberkék tartottak házkutatást otthonában, és nem a Loch Nessi-i szörny vitte el a számítógépe merevlemezét és számos iratot.

A poszt elején bevallottam, hogy Deutsch Tamást sem ismerem személyesen. Viszont a memóriámban kutatva azért néhány dolgot elő tudtam bányászni róla. Az embert a tevékenysége, megnyilvánulása jellemzi, ezért lássuk mit találtam a fejemben róla:

1. Beléptető kapu

A stadionrekonstrukciós program eredeti tervezete szerint 1,7 milliárd forintot szántak a beléptető rendszerre. Ezzel szemben a tárca korábbi vezetése már 3,2 milliárd forintot irányzott rá elő, s a Sportfolió Kht. végül 5,2 milliárdért vásárolta meg, aminek következtében 4 milliárdos hiány keletkezett az egész program költségvetésében. 

(Ezzel a mai napig nem számolt el! Javaslok egy házkutatást Tompikánál és természetesen az előzetes letartóztatását, mindaddig, amíg vagy vissza nem fizeti a kárt, vagy le nem dolgozza pl. zacskóragasztással.)

2. Ugróiskola

A Fidesz EP-képviselője szombaton délben kislánya színes krétáival egy Mansfeld Pétert ábrázoló pólóban rajzolta meg az ugróiskolát. Deutsch az újságíróknak a pólóját azzal indokolta, hogy az 1956-os forradalmár "nem azért adta életét a magyar szabadságért, hogy utána bárki, következmény nélkül, mindannyiunk közös szabadságát fenyegethesse". Azt mondta, őt a sajtószabadság szeretete vitte szombaton az MTVA épülete elé, szerinte "idióta eljárás", szakmai hiba volt Lomnici kitakarása, az ugróiskolával pedig segíteni akart, hogy a felelősök elhagyhassák a szakmát. (Az MTVA egyre egyoldalúbb, egyre több benne a csúsztatás, és már látszatra sem szabad, tehát javaslom, hogy Tompika annyi ugróiskolát rajzoljon a székház köré, ahányan dolgoznak ebben a műintézményben)

3. Nyilatkozatok

"Ki a fasz az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?"  – írta a Twitteren Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti-képviselője.

(Szerintem egy politikus, főleg ha külföldön képviseli kis hazánkat felnőtt emberként kell, hogy gondolkodjon, és nyilatkozzon. Ezért javaslom, hogy Tompikát hívják vissza Brüsszelből, végeztessenek el vele egy tanfolyamot, ahol megtanítják neki a legelemibb dolgokat. Írassák be, mondjuk egy közmunkás tanfolyamra, ahol felhőket, hópihéket rajzolgathat, és talán megtanítják a normális beszédre. Bár tudtommal a közmunkás tanfolyamokon nem a normális beszédet tanítják, hanem a behódolást, de bármilyen tanfolyam csak segíteni tud Tompikán.)

Végül, felbátorodva Deutsch Tamás példáján, én is jellemezném őt így ismeretlenül is, mint ahogy Ő tette Horváth Andrással.

Ez a Deutsch Márnemfür Beléptetőkapus Tamás egy tehetségtelen ingyenélő, 50-es IQ-jú bohóc. Aki életében találkozott már fideszes pártpolitikussal, jól ismeri a Deutsch Tamás-féle politikai bohócokat. Tudja jól, hogy a politikai karrierjüket (semmi másban nem sikeresek) is csak a seggnyalással érik el (igaz ahhoz is kell egy fajta tehetség). Soha semmilyen valódi munkát nem végeztek, csakis a köz pénzén élősködnek. Mindig nekik van igazuk, még akkor is, ha nyilvánvaló baromságot állítanak. A fideszes pártpolitikus, tehetségtelen ingyenélő, 50-es IQ-jú bohóc.

Mielőtt Tisztelt Deutsch Tamás úr megorrolna a jellemzésén és esetleg feljelentene, közlöm, hogy a fenti jellemzés ugyanolyan alapokon nyugszik, mint az ő jellemzése Horváth Andrásról. Ugyanannyi felelősséget vállalok az én jellemzésemért, amennyit ő a sajátjáért. Magyarul, ez vélemény-nyilvánítás és nem tényekkel alátámasztott kijelentés :-)

 

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

 

Ps: Ki a fasz az a Deutsch Tamás? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?

 

 

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://okos-tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr355704675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

turbocat 2013.12.22. 19:11:30

hát a dajcstomi a dajcstomi, nem tudtad ?

dr. jenőke (jenőke) 2013.12.24. 10:57:16

„A hír szent, a vélemény szabad”

Tompika nem szent, Okostojás meddig lesz szabad?

Szúrófény 2014.05.17. 06:28:30

Cicero ezt írta:
"A sidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen, hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe."
Főnöke önvallomása apám dizsó származású református! Volt idő mikor erre kényszerült" Madarat tolláról, embert barátjáról"

Arthur Bloch 2014.05.17. 08:42:42

A trágárság, - a bugrisság nem faj és nem vallási kérdés.- Ciceró is sokfélét mondott, amúgy az ú.n. adomák többnyire csak ismétlések, plagizált okoskodások valamilyen érdekből.Itthon erre azt mondanám:-alamuszi macska nagyot ugrik.Másutt ezt úgy mondják:
"...pocket pool..."
süti beállítások módosítása