Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • barmokországa: nm (2019.01.01. 14:40) Orbánista lettem
  • nagy1a: Drága jó anyád nem tévedt fiam! Te tényleg hülye vagy!! (2018.10.17. 13:37) Hülye vagy fiam, csak nem forogsz
  • barmokországa: A moderálási alapelvek megszegése miatt 9999-12-31 23:59:00 -ig meg lett vonva a hozzászólási joga... (2015.08.06. 14:51) A barmok országa
  • F.M.J.: Tetszett az írás, és mélyen igaz. Nekem is vannak képeim azokról a „régi” időkről. Most talán csak... (2014.12.27. 22:02) A hó evolúciója
  • F.M.J.: @annamanna: Szép hosszan kifejtetted az álláspontodat, nekem mostanság nincs ennyi időm, csupán rö... (2014.12.04. 02:52) Amiről mindenki elfeledkezik
  • Utolsó 20

2011.03.03. 06:34 _Okostojás_

Kirúgták a felcsúti polgármestert.

  Varga György eddig bírta. Vagyis eddig tartott, amíg megtalálták hogyan is rúgják ki. Mert micsoda dolog az, hogy éppen Felcsúton nyerjen egy független (még ha a saját nyilatkozata alapján elkötelezett híve a nagy vezérnek) a Fidesz jelöltje előtt? Hát most megtudta! Nyerhet, de pünkösdi királyság az ilyen győzelem. Gondolom egy aktív csapat dolgozott azon, hogy fogást találjanak a polgármesteren. Be kell, hogy valljam, csodálkozom, hogy eddig tartott a dolog. Én arra tippeltem, hogy már a Karácsonyt otthon ünnepli Gyurink, és áhítattal énekli a fenyőfa alatt a „Mennyből az Orbán lejött hozzátok, polgármesterek, polgármesterek” szövegű dalt.

  Tévedtem, de lássuk be kicsi volt az esélye. Nem is tudom mi tartott ennyi ideig? De most végre megvan az indok:  Az Önkormányzati Törvény egyértelműen megfogalmazza, hogy polgármesternek nem lehet köztartozása, s Varga Györgynek van. Adó- és járuléktartozás. Hogy mikor keletkezett nem tudom, de gyanítom, hogy vagy a 2010-es év végén vagy a 2011-es év elején.

  Persze ha van egy kis esze Gyurinknak elkerülhette volna ezt a csapdát. Elég lett volna felkeresnie Selmeczi Kiflicsücsök Gabriellát és tanácsot kérnie tőle. Mert mindenki láthatja, 2 milliós több éves tartozással is, hogy felvitte az Isten a dolgát. És senkinek az eszébe sem jut a leváltása (na, jó, rajtam kívül még biztosan sokaknak az eszébe jut, de nem vagyunk abban a helyzetben, hogy leváltsuk). Mondhatta volna Gyurink, hogy ott van a pénz a fiókjában csak elfelejtette, hogy az az APEH-é (vagy ha idei a tartozás a NAV-é), ők meg nem kopogtattak nála, hogy jöttek az adóért. Vagy mondhatta volna, hogy feladta a postán (és itt azt a postát kellett volna megemlítenie ahol a hőn szeretett vezér nagynénje dolgozik) de biztos elkallódott a postáskisasszonynál. Vajon ki merte volna számon kérni a nagynénin?

  De már késő! Ezt eltotojázta Gyurink. Most aztán futkoshat fűhöz-fához, mehet a bíróságra, vagy akár személyesen Polt Majdnemfüggetlen Péterhez is, ha már leváltották az Isten se helyezi vissza a hivatalába. 

3 komment

Címkék: politika közélet


A bejegyzés trackback címe:

https://okos-tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr1002706170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

roczky 2011.03.03. 14:11:20

Orbánnak nagy pofon volt, hogy kedvenc szülőfalujában nem az ő jelöltje lett a polgármester! Mindenképpen ez azt tükrözi, hogy Felcsuton azért még nem kötelező szeretni Orbán Viktorkát.
Azt nem értem, hogy Selmeczi 5 éve tartozott az APEH-nak 2 millió Ft-tal, hogy-hogy nem vette észre az APEH? Miért nem küldte ki a végrehajtót? Miért maradt csendben az APEH, mivel csak akkor tudódott ki, mikor a szocialisták észrevették a vagyon-nyilatkozatában. Erre hazudott össze-vissza, hogy más adójóváírást figyelembe vettek és csak 400 ezer Ft a tartozása. Utána rá két napra, pedig bemutatatott egy papirt, hogy látjátok itt van a befizetésről az igazolás. Ekkora hazugságokat 1-2 napon belül bemutatni, nem akármi. Azt sem hiszem el, hogy befizette, mert a befizetési csekket nem láttuk. Orbán odaszólt kebelbarátjának, hogy adj egy igazolást Gabikának, mert hőzöng a komcsi brigád.
Micsoda egy ország ez? Polgármester nem lehet valaki köztartozással, de államtitkár az lehet! Undorító állapotok uralkodnak kis hazánkban!

álomháború 2011.03.15. 18:29:47

Tisztelt Felcsúti Polgárok!
Vettem a bátorságot, hogy írjak egy pár sort: én a rendszerváltás óta a Fideszre szavaztam, mert úgy érzem ők a fiatalok, a mi korosztályunk és majd ők csinálnak az országnak valami jót.De mostanra csalódnom kellett. Itt a faluban csak arról szól a Fidesz, hogy a másikat hogyan csinálják ki.Először is kikezdték a választások után a jegyzőt, most meg a polgármesterünket.Szégyenlem, hogy az ilyen emberek még fideszesnek hívják magukat. A testület megalakulása óta csak a polgármester üldözése folyik. Semmilyen érdemi munkát nem végeztek. Majdnem 6 hónapja felveszik a tiszteletdíjukat majd valamilyen alapítványnak utalják(Elméletileg amit már nem lehet nagyon követni). Ez a sok pénz valamikor mindig az önkormányzatnál maradt. Micsoda pénzbe került a jegyző leváltás is amit lehetett volna másra is költeni.
Tisztelt Testületi Tagok ha esetleg van kivétel annak nagyon örülnék.Ne csak "bólogató jancsik" legyenek, főleg a bevándoroltak, akik nagyon sokat tettek már a faluért.Jó volna ha ezen az egész falu lakossága is elgondolkodna, hogy érdemes-e ilyen testületi tagokkal dolgozni vagy esetleg nem kéne őket is leváltani újakra. Nem kéne közös trombitát fújni velük, mert szerintem nem ezért lettek megválasztva.Ez mind csak azért van, mert nem az Ő jelöltjük lett a polgármester és ezzel büntetik a falut.
8 éve is Ő volt a polgármester.Igaz sok mindent nem tudott tenni a faluért, mert minden pályázatot visszadobtak. Most mikor Önök a képviselő testület tagjai akkor miért nem támogatják, miért készítik ki.
Mi nagyon szeretjük a polgármestert, mert az időseket és gyerekeket is nagyon szereti.Amit meg tudott tenni a faluért és úgy érzem megtette.
Arra kérem a Testületet ezen el kéne gondolkodni!!!
Mert mindenki itt él és itt lakik már évek óta és azt hiszem a falu nem azért adott nekik esélyt, hogy ezt tegyék, hanem összefogással tegyenek a faluért valamit.Mert ha nem, akkor elgondolkodom rajta, mint fideszes felcsúti polgár érdemes-e ilyen embereket még egyszer megválasztani. A Fidesz nevében szégyenlem magam amit csinálnak a faluban.Igaz, hogy 80%-a a testületi tagoknak úgy költözött a faluba.Lehet ezért nincs bennük emberség az itteni emberek döntése iránt.

Tisztelettel: egy felcsúti polgár

dr. Bubó 2012.06.14. 22:34:12

@álomháború: :))) szerencsétlen naív ember...

azt hitted a fides mafia pont felcsútot nem hálózza be?

de ne féjjetek... a felcsúti ramszesz majd építtet nektek közmunkás rabszolgákkal piramist/focistadiont, vagy akár utakat is... ha már a kedvenc embere lesz... kérhettek bármit... az ország többi részének adóját szivesen osztogattya nektek... nem az övé... ebül szerzett jószág...
süti beállítások módosítása